Dołącz do Stowarzyszenia

Międzynarodowe Stowarzyszenie na rzecz badań nad Sabiną Spielrein zrzesza badaczy, pracowników naukowych, specjalistów i instytucje zajmujące się studiami nad biografią i pracą naukową Sabiny Spielrein lub planujących zajęcie się tymi tematami.

Zostanie aktywnym członkiem/aktywną członkinią Międzynarodowego Stowarzyszenia na rzecz badań nad Sabiną Spielrein oznacza dołączenie do społeczności dążącej do tego, by Sabina Spielrein i jej dziedzictwo naukowe otrzymało odpowiednią pozycję w historii psychoanalizy, psychoanalizy dziecięcej oraz współczesnych idei i kultury.

Stowarzyszenie zapewnia swoim członkom dostęp do bazy wiedzy na temat Spielrein, informacji o nadchodzących publikacjach i wydarzeniach oraz forum dyskusyjnego.

Roczna opłata członkowska wynosi 200 PLN.

Jeśli jesteś zainteresowany/a dołączeniem do Stowarzyszenia, napisz do nas na adres: spielrein@spielreinassociation.org. Prześlij swoje  Curriculum Vitae lub przedstaw w mailu, jakie są twoje osiągnięcia lub plany na przyszłość w dziedzinie badań nad Sabiną Spielrein.

Zapraszamy,

Grupa zarządzająca